Mai
Étlapunk
Ahogyan a piacon a kínálat, úgy étlapunk is folyamatosan változik.
Jó étvágyat kívánunk!

~ Chef ajánlat ~

Harcsa steak tejfölös lecsóval és kemencés túrós csuszával 5200.-

Rántott fürj comb és sült fürjtojás tejfölös vajtökkel 3200.-

Borjú karaj rókagombával és krémes polentával, kolbász morzsával 5900.-

Vadpörkölt erdei gombával, burgonyafánkkal 5200.-

Előételek

A híres dupla lecsó 1800.-

Grillezett kecskesajt diós padron paprikával, hollandi mártással 3200.-

Libamáj trilógia narancs és francia hagyma lekvárral, házi brióssal 4400.-

Levesek

Málna consommé kovászos uborka zselével 1200.-

Fürjleves maceszgombóccal, fürj tojással 1200.-

Tárkonyos vadragu-leves 1600.-

Főételek

Zöldborsó rizottó mézes cukorborsóval 2400.-

Római saláta fokhagymás pirított jércemellel, kedvenc mártásunkkal 2200.-

Római saláta grillezett folyami rákkal, kedvenc mártásunkkal 3200.-

Tanyasi jérce supreme burgonyapürével, párolt bébi zöldségekkel 5200.-

Rosé kacsamell sáfrányos karfiolpürével és sós túrófánkkal 4200.-

Lassan sütött tarja pecsenye juhtúrós sztrapacskával  3600.-

Bécsi szelet tejes borjúból házi kompóttal, sültburgonyával 5500.-

"Kis Bécsi szelet" tejes borjúból házi kompóttal, sültburgonyával 3500.-

Desszertek

Nyári mákosguba rebarbarával 1300.-

Császármorzsa eredeti recept alapján 900.-

Remegős túrógombóc (nem is gombóc) 1200.-

Minden jog fenntartva. Pane Vino Étterem 2015.