Mai
Étlapunk
Ahogyan a piacon a kínálat, úgy étlapunk is folyamatosan változik.
Jó étvágyat kívánunk!

~ Chef ajánlat ~

Levendulás körteleves portóis császárral, mentás vilmossal 1200.-

Mascarpone hab eper granite-vel és nyári gyümölcsökkel, ropogős rétesben 1200.-

Előételek

Őrségi kecskesajt válogatás 1800.-

A híres dupla lecsó 1800.-

Grillezett kecskesajt diós padron paprikával, hollandi mártással 3200.-

Libamáj trilógia narancs és francia hagyma lekvárral, házi brióssal 4400.-

Levesek

Fürjleves maceszgombóccal, fürj tojással 1200.-

Tárkonyos vadragu-leves 1600.-

Főételek

Rókagomba rizottó körtével 2400.-

Római saláta fokhagymás pirított jércemellel, kedvenc mártásunkkal 2200.-

Római saláta grillezett folyami rákkal, kedvenc mártásunkkal 3200.-

Tanyasi jérce supreme burgonyapürével, párolt bébi zöldségekkel 5200.-

Rosé kacsamell sáfrányos karfiolpürével és sós túrófánkkal 4200.-

Lassan sütött tarja pecsenye juhtúrós sztrapacskával  3600.-

Bécsi szelet tejes borjúból házi kompóttal, sültburgonyával 5500.-

"Kis Bécsi szelet" tejes borjúból házi kompóttal, sültburgonyával 3500.-

Borjú karaj rókagombával és krémes polentával, kolbász morzsával 5900.-

Vadpörkölt erdei gombával, burgonyafánkkal 5200.-

Desszertek

Nyári mákos guba vaníliával, nyári gyümölcsökkel és rebarbarával 1300.-

Császármorzsa eredeti recept alapján 1200.-

Remegős túrógombóc (nem is gombóc) 1200.-

Minden jog fenntartva. Pane Vino Étterem 2015.