Ízlelje meg
Ételeinket
Házias ízek
Kitűnő alapanyagok

Dupla lecsó

Hozzávalók:

paprika (erős is)
paradicsom
hagyma
zsír


kolbász

(Véletlen találmány. Története a Vadász néha főz is című könyvben található.)
 Csinálunk egy rendes lecsót, és amikor kész van, nem hagyjuk abba a főzését, hanem tovább 
főzzük, és még egy kicsit tovább. Csak arra kell vigyázni, hogy le ne égjen. Ezt a túlfőzött lecsót
 turmixgépben péppé daráljuk, visszatesszük a lábasba, friss paprikát, paradicsomot, kolbászt
 aprítunk bele és egyszer egyet „rottyantunk” rajta. 
(A jól megfőzött lecsó „egyenesben” is finom, de érdemes megpróbálni, kellemes meglepetést 
okoznak a friss ízek.) - Bodrogi Gyula receptje

Minden jog fenntartva. Pane Vino Étterem 2015.